13 januari 2016

Ondernemersprijs Hoogkerk winnaars 2016 editie

De ‘Ondernemersprijs Hoogkerk’ is een initiatief van De Westerkrant en Pixelsz online vormgeving en is uitgeschreven voor alle ondernemers in het bezorgingsgebied van de Westerkrant.

Deelname aan de ondernemersprijs kost €50,- (excl. btw). Maar hier krijg je een heleboel voor terug!

• Naamsvermelding/logo in de Westerkrant
  • Bedrijfsprofiel in de Westerkrant (als je de 2e ronde hebt gehaald)
  • Naamsvermelding/logo op de social mediakanalen van de ondernemersprijs
  • Naamsvermelding/logo op deze website
  • Een hoop belangstelling
  • Een uitnodiging voor de prijsuitreiking
  • Spanning en een hoop enthousiasme van je personeel, klanten en contacten
  • En natuurlijk de kans op een mooi eindrapport met conclusies over je zichtbaarheid en klantcontact

Oftewel, dit is de kans voor jou als ondernemer om publiciteit te genereren, beoordeeld te worden door een vakjury en mee te doen aan een fantastisch evenement in Hoogkerk.

1e Ronde

De eerste ronde bestaat uit het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen. Op deze website kunnen mensen hun stem uitbrengen, één stem per categorie. De ondernemers mogen zelf acties ondernemen om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Hierbij worden ze door de organisatie ondersteund met flyers en een poster.

Er zijn dit jaar twee categorieën; winkels en overige ondernemers. Daar is voor gekozen omdat in de vorige editie bleek dat een winkel veel gemakkelijker stemmen kan vergaren dan een ondernemer die geen fysieke winkel heeft.

Na twee weken sluiten we de stembussen en worden beide categorieën samengevoegd. Vervolgens gaat er een verdeelsleutel overheen. Dit doen we door de winnaars uit beide categorieën gelijk te trekken in het aantal stemmen. Voorbeeld: De winnaar in de categorie ‘inkels’ heeft 1000 stemmen, de winnaar in de categorie ‘oveOrige ondernemers’ heeft 500 stemmen. Alle stemmen van de overige ondernemers worden dan met x2 berekend.

Daarna kijken we welke tien ondernemers de meeste stemmen hebben vergaard. We houden alleen nog even geheim hoe de stemverhouding is, dit in verband met de 2e ronde en de prijsuitreiking.

2e Ronde

Goed! De tien ondernemers met de meeste stemmen zijn door naar de 2e ronde. In deze ronde worden er vier rapportcijfers toegekend die samen één eindcijfer vormen.
Het eerste rapportcijfer wordt bepaald aan de hand van een online zichtbaarheidstest door Pixelsz online vormgeving. Het tweede rapportcijfer wordt gegeven door de Westerkrant op het gebied van offline zichtbaarheid. Het derde cijfer zal gegeven worden  door een mystery guest die het bedrijf of de onderneming beoordeeld op klantvriendelijkheid. Het laatste cijfer wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen dat in de eerste ronde is verkregen.

Het gemiddelde van de rapportcijfers bepaalt het eindcijfer!

Prijzenpakket

• 2x 1/4 pagina advertentie in de Westerkrant incl. vormgeving t.w.v. €540,-
  • Social media make-over met campagne t.w.v. €400,-
    • Fotoshoot met online campagne op nader te kiezen platform
  • En meer…

Prijsuitreiking

Tijdens een speciaal georganiseerde feestavond op vrijdagavond 9 juni wordt bekend gemaakt welke ondernemer het hoogste eindcijfer heeft gekregen en dus de 1e prijs wint. Daarnaast worden ook de winnaars van de publieksprijs bekend gemaakt.

De avond wordt aangevuld met live muziek en een interessante gastspreker. Meer informatie hierover volgt later.

Let op! De inschrijving is geopend. Ben jij een ambitieuze ondernemer uit Hoogkerk en omstreken? Schrijf je dan nu in!